Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
periva tipkovnica

Logitech predstavio tipkovnicu koju možete prati pod vodom

policija
Foto: VL
1/2
22.08.2012.
u 22:26

Slova na tipkama laserski su otisnuta i zaštićena UV-premazom kako ne bi izblijedjela prilikom pranja

Logitech je predstavio K310, tipkovnicu koja je otporna na vodu. Ova se tipkovnic  lako može oprati vodom i potom osušiti, pa je odlično rješenje za one koji vole jesti i piti za računalom ili su jako osjetljivi na bakterije koje se skupljaju na tipkama i ispod njih. Slova na tipkama laserski su otisnuta i zaštićena UV-premazom kako ne bi izblijedjela prilikom pranja.

Tipkovnica se može koristiti s Windowsovim operativnim sustavima XP, Vista i 7. U prodaji će se prvo pojaviti u SAD-u tijekom ovog mjeseca i to po cijeni od 39,99 dolara, a u Europi se može očekivati u listopadu.

Komentara 1

Avatar Torento
Torento
22:58 22.08.2012.

A je li otporno na Domestos?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije